Oppstart nattrening

Postet av Nordre Follo Orientering den 11. Okt 2021

Denne uken starter vi opp med natttrening. Dette er moro og spennende. Passer for alle aldre og nivåer. Vi holder oss i nærheten av bebyggelse slik at det aldri er langt tilbake til gatelys. Hodelykt og refleksvest er obligatorisk. Hodelykten trenger ikke å være dyr eller fancy. Første trening blir i samarbeid med Ås NMBU. Påfølgende uker blir treningene i Nordre Follo, løpere fra Ås NMBU får muligheten til å være med.

Onsdag 13. oktober kl1800 er vi invitert til Ås NMBU sin trening i NMBU parken i Ås. Det blir sprintorientering. Her er det gøy å løpe. Ta på en refleks og ta med hodelykt og brikke. Brikke til utlån for dem som ikke har. Vi setter opp Micro-O løype som ekstra trening. Samlingsplass er på plenen foran Urbygningen, se link under med rød knappenål for Samlingsplass og grønne for forslag til parkering. https://kart.finn.no/?lng=10.76665&lat=59.66633&zoom=17&mapType=norortho&markers=10.76676,59.66556,r,Samlingsplass%7C10.76959,59.66583,g,Parkering%7C10.77195,59.66550,g,Parkering


0 Kommentar

TØFFE FORHOLD I MFF-FINALEN

Postet av Nordre Follo Orientering den 3. Okt 2021

37 tøffinger trosset episk regnvær i NMBU-parken og kjempet om seier i årets Morgenfrisk i Follo. Thomas Bedin fra Indre Østfold gikk til slutt av med seieren etter å ha holdt unna for ranking-leder Bjørn Erik Glomsrud i den omvendte jaktstarten. Her fra premieutdeling. Thomas til venstre og Kaspian Ohm til høyre som yngste deltaker i arrangørstaben. Øvrige arrangører var Knut Bjørkelo (løypelegger), Ivar Maalen (kontrollør) og Tor Lahlum (sekretariatsleder).

Resultater fra jaktstarten finner du her: Resultatliste (nfollo.no) 

Løpstider per løype finner du her: Eventor - Offisiell resultatliste for Morgenfrisk i Follo #6 2021 -- Jaktstart finale (orientering.no) 
0 Kommentar

SINNSYK FINALE I MORGENFRISK

Postet av Nordre Follo Orientering den 22. Sep 2021

Omvendt jaktstart med fritt løypevalg er det vel knapt noen som har opplevd før, men nå får du sjansen! Med hjelp fra driftige Ås IL arrangeres finalen i Morgenfrisk-serien søndag 3. oktober ved den nye Veterinærhøyskolen som er samlokalisert med NMBU, med start fra ca. 11:45 og forventet målgang fra ca. 13:10. Du kan allerede nå sjekke din foreløpige starttid her: Starttider MFF-finale (nfollo.no). Løypene vil være en kombinasjon av skogs- og parkorientering. Mer informasjon kommer etterhvert! 


0 Kommentar

INDREFILETEN AV BUKKESTI

Postet av Nordre Follo Orientering den 16. Sep 2021

Terrenget på Morgenfrisk i Follo #5 er svært lettløpt og har åpen og oversiktlig skog. Det er mange veivalgsmuligheter og postene henger godt synlig. Alt er altså tilrettelagt for høy fart og fin løpstrening.

Postene er markert med postskjermer og tidtaking gjøres ved at de som vil ha tellende resultat i løpsserien Morgenfrisk, legger ut gps-spor i Livelox.

Du finner kart og mer informasjon på Eventor her: Eventor - Arrangementsinformasjon: Morgenfrisk i Follo #5 2021 (orientering.no) 


0 Kommentar

Meld deg på Follo 2-dagers!

Postet av Nordre Follo Orientering den 4. Sep 2021

Neste helg arrangerer vi Follo 2-dagers sammen med Måren. Løpet vårt på lørdag går på Granerudkartet sørøst for Ski. Søndag er det løp på Nesodden. For de som er mellom 13 og 16 blir det jaktstart på søndag basert på resultatene på lørdag. For øvrige klasser er dette to uavhengige løp.

Vi oppfordrer særlig alle nybegynnere, barn og ungdom til å delta, men alle som ikke har funksjonær-oppgaver bør også melde seg på. Ordinær påmelding er tirsdag 7. september ved midnatt, men meld deg gjerne på umiddelbart :-)

Du finner lørdagens løp i Eventor her: Lenke

Og søndagens løp her: Lenke0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline