Nordre Follo Orientering

Nordre Follo Orientering

EKTE VINTER-ORIENTERING

Postet av Nordre Follo Orientering den 12. Jan 2021

En snøbyge gjorde dagens Night & Fog Cup ekstra vinterlig. Over 60 gale o-løpere tok turen til Breivoll-jungelen og kjempet seg tappert gjennom krattskogen og bratthengene, mens snøen var det minst problemet. På bildet stempler Ivar Maalen inn på mål, mens Kaja Winsnes Nordhagen i teltet i bakgrunnen tok seg av tidtaking og løypelegging. Neste Night & Fog er 26, januar og kanskje det da blir flere enn de to fra NFO som deltok i dag :-) 0 Kommentar

Julehilsen

Postet av Nordre Follo Orientering den 22. Des 20202020 ble et spesielt år uten mange orienterings konkurranser og mye forholdsregler i de som var.

Nordre Follo Orientering hadde likevel en fin O-sesong takket være ivrige og kreative medlemmer. Det var mange tilbud som usynlig-o og varierte treningsløp både med oppmøte og poster som sto ute et par uker. Verdens o-dag, klubbmesterskap, Morgenfrisk, aktivitetsdag/Finn Fram dag og samling med sesong- avslutning med retroløp.

Klubbens Høstløp med jaktstart,  som andre dag i Follo 2-dagers med Trimtex cup, ble flott gjennomført.

Skautraver'n og Stolpejakta var svært populære aktiviteter i år med nesten en dobling av antall deltakere.


En stor takk til alle som sørger for at vi er en aktiv og attraktiv O-klubb.


En riktig GOD JUL 

og et GODT NYTT O-ÅR


ønskes dere alle 


Styret

Nordre Follo Orientering 


1 Kommentar

O-KONFEKT

Postet av Nordre Follo Orientering den 16. Des 2020

Hva har konfekt med orientering å gjøre? Nei, noen ganger dukker det opp merkelig tanker i o-løypa, - kanskje særlig når man kaver inne i krattskogen en beksvart desemberkveld i Indre Østfold med isvann opp til knærne. Men alt har sin sjarm! Ås by Night & Fog Cup #3 15. desember bød på alt denne ekstreme formen for orientering pleier å by på. Også da herlig vanskelige løyper, der hvert strekk er som en ny konfektbit :-)

Fire NFOer deltok, to blad Møretrø, Knut (som er i kjempeform og bl.a. vant Kråkecup #3 i helgen) og undertegnede som gikk på årets bom. 

Det ser fortsatt ut til å bli bart i skogen en stund til (om enn veldig vått) og opp til flere varmegrader, så det er fullt mulig med gode treningsturer og konkurranser. Det er o-løp i Indre Østfold 2. juledag og det selvfølgelig nyttårsløpet i Moss på nyttårsaften. Usynlige Foll-o ligger også ute med flere morsomme løyper.

Bruker anledningen til å ønske alle en God jul og et godt nytt år!

Hilsen Tor 


0 Kommentar

Mobilvennlige nettsider

Postet av Nordre Follo Orientering den 14. Nov 2020

Brukerstatistikken til nettsiden vår nfollo.no, viser at de fleste som er inne på siden benytter mobil. Vi gjør derfor noen endringer som skal gjøre sidene mer mobilvennlige. Du kan se eksempler på ny layout på sidene «Hva skjer?» og «Om oss». De øvrige sidene vil legges om litt etterhvert. Send gjerne kommentarer  og innspill til tor@lahlum.no hvis du mener noe om nettsidene våre 😊


0 Kommentar

MILDT VÆR OG SOSIAL NEDSTEGNING = SELVBETJENT O-LØP PÅ INGIERSTRAND

Postet av Nordre Follo Orientering den 13. Nov 2020

IL GeoForm tilbyr egentrening fra Ingierstrand. Ved trekanten på kartet ligger kart for lang, mellom og kort løype. Dette er papirkart, så plastlomme må medbringes! Bruk utsatt håndsprit før kartboks og kart håndteres. Postskjermer med refleksstripe i skogen til søndag kl 12. Og æres den som æres bør: Arrangør og løypelegger er Harald Iwe. Se også løyper på Eventor og kart for utskrift: https://eventor.orientering.no/Events/Show/140730 Kommentar

Levert av IdrettenOnline