Spør oss om kurs

Introduksjonskurs

Hvert år i månedskiftet april/mai arrangerer vi et introduksjonskurs som gir basiskunnskaper for videre deltagelse på treningsløp og andre arrangementer utover i sesongen. Det blir gitt opplæring i bruk av kart og kompass gjennom praktiske øvelser på enkelt nivå. Deltagerne får kart hver gang, men det er fint om de som har tar med kompass. Kurset er åpent for alle fra 7 år og oppover.

I 2019 starter kurset onsdag 24. april kl. 18.00 fra Langhus skole. Kurset fortsetter onsdag 8. og 15. mai fra Langhushallen. Onsdag 22.mai, på Verdens Orienteringsdag, er vi sammen med Revene, sted oppgis senere. Kontaktperson Sissel Olaisen, solai@online.no, tlf 414 48 005.

Etter kurset fortsetter trening og orienteringsløp hver onsdag utover våren og høsten med instruksjon og veiledning tilpasset alder og ferdighet.

Barn over 6 år og voksne i alle aldre som vil prøve orientering, kan for øvrig møte opp på våre treninger på onsdager. Se kalender for sted for trening, eller ta kontakt med Trond Møretrø på tlf 466 98 186. Barn 6-8 år må ha med forelder på trening.

Levert av IdrettenOnline