Vellykket kick-off på Bygdøy

Postet av Nordre Follo Orientering den 23. Mar 2019

Lillomarka arrangerte i dag det de har kalt Oslo kick-off under flotte forhold i Kongeskogen på Bygdøy. Strålende sol, ca 10 varmegrader og neste snøfritt, gjorde dette til en finfin opplevelse for de neste 600 startende. 9 av disse var fra Kolbotn og Skimt. Det ble tre 2. plasser, en 3. plass og en 4. plass. 4. plassen sto Jon Færden (bildet) for i H70. Geir Trøan tok for øvrig 2. plassen i den klassen, men klarte å snike seg forbi fotografen.

Neste helg er det løp i Fredrikstad (både fredag kveld og lørdag), men i mellomtiden arrangeres nest siste løp i Ås by Night & Fog Cup på tirsdagen, da som nattløp på Nesodden.

Mange gode resultater i Jysk 2-dagers!

Postet av Nordre Follo Orientering den 17. Mar 2019

Seier til både Alva og Bengt på langdistansen på lørdag og to svært gode resultater til Nils! Det vil jeg kalle en utmerket start på 2019-sesongen for familien Niklasson/Åsten. Gode plasseringer til Pamela og Knut også! Knut melder nå om at han sitter værfast i Danmark.

Bildet viser langdistansen for D16A på 5,85 km som Alva vant på 49.47.

Rankingvinner 2018

Postet av Nordre Follo Orientering den 15. Mar 2019

Onsdag 13.mars hadde ungdommen (Elgene) pizzakveld og Alva ble tildelt sin premie som vinner av klubbens ranking 2018 for ungdom 12 til 25 år. Hun oppnådde 95,62 poeng av 100 mulige.